Atlıtur



Ata binme keyfi muhteşemdi. Mekanı çok beğendim.


Çalışanlar ve ortam harikaydı. Tekrar gitmeyi düşünüyorum, kesinlikle herkese tavsiye ederim. Özellikle çocuklarınızı mutlaka götürün bu keyfi tatsınlar. 

Köy hayatı yaşamadığım için de olabilir bana çok farklı ve güzel geldi. 

sarıyer

sarıyer

SARIYER
Çardak


Bu çardağın çevresinde kısa turlar yapılıyor. İsterseniz tesis dışında da ata binebilirsiniz. Ben tesis içinde bindim. Bir dahaki sefere köy içinde binmeyi düşünüyorum.


Ördekler, tavuklar,horozlar da var. Çocuklar bunların peşinde koşuyordu, çok komik bir görüntüydü.
Ulaşımı çok kolay.

Toplu Taşıma İle Ulaşım
Metro ile Hacıosman son durağında inip 152 numaralı otobüse binip Gümüşdere Durağında inildiğinde Ambar sokağın başındaki tabelamızı takip edip 150 metre yürüme mesafesinde Atlıtur Köy içi lokalimize varmış olacaksınız.. Bu seyehat 60 Dakika sürmektedir.
İkinci yol Beşiktaş Sarıyer güzergahındaki Minibüslere binerek Sarıyer Evlendirme Dairesinin karşısındaki Gümüşdere Minibüslerine Durağından Gümüşdereye gelinebilinir.. Ayrıca otobüsler de mevcuttur. Bu minibüsler Zekeriyaköy üzerinden Gümüşdere ye gelmektedir. Gümüşdere Otobüs durağında inildikten sonra Atlıtur tabelamız olan Ambar sokağa sapılacaktır. 150 Metre sonra ikinci tabelamız solu gösterecektir. 50 metre sonra sağa sapıldığında Atlıtur Lokaline  varmış olacaksınız. Sarıyer - Gümüşdere arası 30 dakika sürmektedir.
Özel Araç İle Ulaşım
Maslak’tan Sarıyer istikametine giderken; Tarabya çıkışına doğru sapmadan Bahçeköy, Kilyos Orman yolu tabelalarını takip edin. Bahçeköy Kilyos Orman yoluna girdiğinizde Bahçeköy kemerleri ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesini geçtikten sonra sağa dönün. Zekeriyaköy yol ayrıma kadar orman yolundan devam edip, yol ayrımından aşağıya inin ve yaklaşık 3 km. Kilyos istikametine doğru ilerledikten sonra Uskumru Gümüşdere köyü tabelalarından sola sapın. Yol ikiye ayrıldığında sağdan devam edin ve Arıköy trafik ışıklarından sonra Gümüşdere köprüsünden geçin. Atlıtur tabelasının olduğu yerden Ambar sokağa sapın ve tabelaları takip ederek kullübe varabilirsiniz. Maslak–Atlıtur mesafesi 19 km'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder