Istanbul Modern Sanat Muzesi


modern sanat

Sanat sever ben sanatsever başka bir arkadaşımla çok keyif alarak bu güzel müzeyi zevk ile gezdik. Emeği geçenlerin ellerine sağlık süperdi.

Kaptanı Derya Kılıc Ali Pasa Camii


kaptanı derya

Sık sık önünden geçtiğim bu camide sonunda bir ikindi namazını kılmak kısmet oldu. Allah yaptıranlardan ve yapımında emeği geçenlerden razı olsun inşallah.
Sadece bizde değil dünya denizcileri arasında da ilk sıralarda yer alan denizcilerden Kılıç Ali Paşa namını sürdürmek için bir cami yaptırmak ister.

X-Men: Gecmis Gunler Gelecek

GECMİS GUNLER GELECEK

Her X.Men ve her Hugh Jackman filminde olduğu gibi harika bir filmdi. Yalnız 3D si fazla iyi olmamış ya da gözlüklerden dolayı öyle idi  3d konusunda fazla bilgim yok fakat Nuh Büyük Tufan filminde 3d daha güzeldi.

Seyran Pastanesi Fatih


Güzel bir mekan. Lavaboları temiz ve güzel. Teras katında yemek yedik çok güzeldi.

Tophane Cınaraltı Nargile Cafe


Tophanedeki sıralanmış cafelerden biri. Garsonlar pazarlamacı kıvamında müşterilere bakarken gözlerinde dolar işaretini görebilirsiniz, Hizmetten daha çok paraya odaklanılmış mekanlardan biri.

Namlı Gurme Gıda Karakoy

namlı

Karaköy de katlı otoparkın altında yer alan güzel ürünleri olan bir mekan.

Gazi Atik Ali Paşa Camii


Öğle namazımı Şehzade Camii’de kılmış, Beyazıttan Sultanahmet’e doğru yürürken, yıllarca defalarca önünden hatta ortaokulda iken avlusundan geçtiğim bu camide de bir namaz kılayım dedim ve ziyaret ettim.

Sultan 2.Mahmut Turbesi



Çemberlitaş Sultanahmet arasında tramvay yolu üzerindeki bu türbeyi ziyaret edip yatan şahsiyetlerin ruhuna dua okumak kimseye bir şey kaybettirmez aksine kazandırır diyerekten mini bir ziyaret