İnkumu Plajı

inkumu

Dağların dibindeki uzun bir plaj, çok sayıda ölenin olduğunu öğrendiğim için daha doğrusu yanımdakiler girme dedikleri için dibine kadar gidip de yüzmek için kullanamadığım bir plaj :)


Kumlu sahil ve kumlu deniz. Kum kayması olduğu için birden bire derinleşip dibe doğru insanı çeken Karadeniz plajlarından bir tanesi. Dalgalıyken ve rüzgarlı havada girmezseniz ve sınırı geçmezseniz ve eceliniz de gelmemişse elbette bir şeycikler olmaz!! Yanımdakiler sürekli burada çok kişi öldü girmene izin veremeyiz demeseler büyük ihtimalle denize girip yüzmekten zevk aldığım ve buraya çok güzeldi yazdığım bir deniz anısı olacaktı.Bartın'a tek başıma veya kafa dengi birileri ile gitmiş olsaydım Güzelcehisar plajına ve sonrasında da bu plaja mutlaka yüzmek için gelirdim. 

Güzel mi güzel bir doğa şaheseri. Dağdan aşağı doğru inince doğa tarafından saklanmaya çalışılmış ama insanlar tarafından keşfedilmiş bu doğa şaheserini görüyorsunuz. Uzun bir plaj olmasına rağmen aşırı kalabalıktı. Dağın dibinde pansiyon ve oteller, cafeler var. Yol ve sonrasında ağaçlıklı bir kaldırım ve sonrasında plaj. 

Dağın tepesinden inkumu plajına bakış. 

 Arabaları ile gelmiş, yol kenarına yerleşmiş, arabalarını otel tarzında kullanan çok fazla aile vardı.




Amasra Videosunu İzlemek İçin tıklayınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder