Cankurtaran Sosyal Tesisleri

istanbul cankurtaran restaurant

Topkapı Sarayından sahile doğru indiğinizde hemen köşede bulunan bu tesis benim Sultanahmet civarındaki en sevdiğim restaurant. Fiyatları çok uygun.Yemekler güzel. Haftasonu kahvaltı için de ideal ve hesaplı.
Deniz manzaralı masalarında yer bulmak zor olsa da mümkün. İsterseniz bahçedeki masalarda da oturabilirsiniz. Çocuk parkı, mescidi ve otoparkı mevcut. 

ARAÇ İLE ULAŞIM:
Cankurtaran Sosyal Tesisleri, Eminönü'nden Bakırköy'e ulaşan Sahil Yolu üzerindedir. Karşıdan gelen misafirlerimiz, Boğaz Köprüsü'nü geçerek Galata Köprüsü vasıtası ile Tarihi Yarımada'ya geldikten sonra Sahil Yolu'nu takip ederek ulaşabilirler. Ayrıca Harem'den kalkan Arabalı Vapur ile kolayca Sarayburnu'na gelinebilir.

TRAMVAY İLE ULAŞIM:
Cankurtaran Sosyal Tesisleri'ne, Sultanahmet Tramvay durağında inerek kolayca ulaşabilirsiniz. Öncelikle Divanyolu'ndan 300m yürüyerek Ayasofya Müzesi'nin önüne gelin. Ardından sola dönerek 150m ilerdeki Topkapı Sarayı girişi ve III. Ahmet Çeşmesi'ne gelin. Cankurtaran Sosyal Tesisleri buradan aşağıya inen İshak Paşa Caddesi üzerinde 400m ilerdedir. Cankurtaran Tren İstasyonu ile komşudur. Tren yolu geçidinden geçer geçmez solda tesislerimizi göreceksiniz.

ADRES: Ahırkapı İskele sokak No: 1 Cankurtaran, Fatih, İstanbul
TELEFON:0212 458 54 15

Menü ve fiyatları ve daha fazla bilgi için Cankurtaran Sosyla Tesisleri Web Sayfası

Cankurtaran Sosyal Tesislerinde Kahvaltı Keyfimiz
cankurtaran sosyal tesisleri restaurant kahvaltı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder